Una experiència única de turisme als Pirineus

La nostra residència és un lloc únic que alberga història, arquitectura, família i autenticitat i en la qual, sens dubte, el lloc en el qual es troba forma part de la seva definició i essència. Vols viure el turisme als Pirineus i conèixer tots els secrets de la identitat d’Angelats Hotel? T’ho expliquem tot en aquest post.

Turisme als Pirineus de la mà de la nostra història

La família Batlló va ser una de les més importants en la indústria tèxtil de Catalunya i segur que, per poc que sàpigues sobre la seva història, coneixes l’emblemàtica Casa Batlló que es troba en el centre de Barcelona.

Doncs bé, la història de *Angelats comença amb Domingo *Batlló en el segle XVIII qui va decidir construir aquesta casa tan especial als Pirineus, concretament en La Vall de Ribes, després de recórrer tota Catalunya a la recerca del lloc idoni on disposar d’una casa que li permetés gaudir d’un millor estat de salut gràcies a la naturalesa i a les conegudes propietats curatives de l’aigua dels rius de la zona.

L’hotel a la muntanya amb una història arquitectònica singular

turismo en los pirineos

Durant la segona revolució industrial, els joves de la família van ser enviats a Anglaterra, per a ser educats i aprendre totes les innovacions tecnològiques per a posteriorment, implantar-les a les seves fàbriques tèxtils. A la seva tornada a Catalunya, els seus costums i caràcters s’havien forjat en una Anglaterra victoriana i cosmopolita, i a l’hora de continuar construint la residència familiar, van optar per seguir un estil victorià, que era el que ells havien conegut. Així, en 1926 es va acabar de construir la residència en la qual ara tu també pots allotjar-te.
Actualment, pots veure en totes les estades el respecte que hem tingut per a mantenir la identitat arquitectònica original. També en tot l’exterior de la casa. Fins i tot La Santa, el nostre restaurant, es troba dins de la mateixa església que va ser construïda durant la Guerra Civil, quan *Angelats va passar a ser un lloc de refugi.

L’encant de l’entorn natural de *Angelats

Encara que sembli pràcticament impossible de creure, 70 hectàrees de bosc mil·lenari, natural, verge i ple de fauna i de flora envolten *Angelats. Per això, la naturalesa forma part de l’ADN de la casa. Infinites senderes i rutes per a perdre’s en la immensitat de la muntanya i connectar amb la naturalesa d’una forma exclusiva, sense haver de sortir del propi allotjament. Això permet que l’experiència a la nostra casa sigui realment reconfortant aportant descans i pau a tots aquells que ens visiten i gaudeixen de les seves relaxades vacances en *Angelats.

Sostenibilitat, proximitat i autenticitat per a visitar els Pirineus

turismo en los pirineosEl turisme a la muntanya porta pràcticament implícits aquests conceptes de proximitat, sostenibilitat i autenticitat. En definitiva, tot el que representa una experiència rural de veritat. Per això, Angelats Hotel inclou en tota la filosofia i valors de l’experiència cadascun d’ells.

La sostenibilitat com a part de l’ADN d’Angelats

Com ja hem esmentat anteriorment, la residència també va ser durant la Guerra Civil un lloc de refugi. Va ser llavors quan, amb la seva segona renovació, es va crear un sistema totalment sostenible d’autosuficiència energètica que hem procurat mantenir tot el possible actualment, per a sumar-nos a cura del medi ambient i respectar l’imponent entorn natural del qual tenim la sort de disposar.

El valor del producte de proximitat i la tradició

Recordes que t’hem esmentat La Santa, el restaurant d’Angelats? Doncs bé, com no podia ser d’una altra manera, la nostra proposta gastronòmica porta en la seva identitat la filosofia i història d’Angelats i la pertinença als Pirineus i al Ripollès. Per això, oferim una cuina de qualitat en la qual representem la cuina tradicional catalana amb productes locals, pròxims, naturals i molt saludables i que a més cuinem amb un estil una miqueta innovador, més lleuger, buscant el benestar també a través de les nostres receptes.

La teva experiència en Angelats

turismo en los PirineosSens dubte, Angelats representa no sols història arquitectònica, també famílies i vivències passades que han construït de manera progressiva el lloc que és avui dia. Tampoc seria qui és sense aquest bosc mil·lenari que envolta la residència i sense el valor que ofereix la naturalesa dels Pirineus, els seus pobles, els seus productes i la seva gent.Quan vinguis a visitar-nos gaudiràs d’una experiència per a tots els teus sentits en la qual trobaràs tot el que cerques. D’una banda, podràs allotjar-te en aquest hotel als Pirineus on sense alguna cosa volem és que et sentis cura i per això, t’atendrem amb molt de detall i afecte perquè no hagis de preocupar-te de res. D’altra banda, gaudiràs de l’autenticitat del turisme rural i de muntanya, connectant amb la naturalesa i desconnectant de la intensitat acumulada pel dia a dia.Et ve de gust fer una parada en aquest lloc de somni? Fes la teva reserva i viu en primera persona l’experiència Angelats.

Turisme Rural a l’Estiu

Turisme Rural a l'estiu Si la idea és allunyar-se d'aglomeracions i platges per a gaudir del veritable turisme rural a l'estiu, el bosc mil·lenari d'Angelats t'espera. Una estada on podràs connectar completament amb [...]

Turismo Rural en Verano

Turismo Rural en Verano Si la idea es alejarse de aglomeraciones y playas para disfrutar del verdadero turismo rural en verano, el bosque milenario de Angelats te espera. Una estancia donde podrás conectar completamente [...]